ESPOTS

Les nostres campanyes

IMPACTE ÚNIC

Segons AIMC (Associació per la investigació de Mitjans de Comunicació), l'impacte publicitari 'en pantalla' als cinemes és 8 vegades major que en TV, essent el mitjà audiovisual amb el *ROI (retorn sobre la inversió) més elevat i amb l'índex més gran de notorietat i record de marca.

AMBIENT MÀGIC 

El cinema és "el mitjà de l'espectacularitat"; on el zàping no existeix, en constant evolució i disposa de les més altes prestacions tecnològiques; condicions de recepció idònies davant d'un espectador relaxat i predisposat a divertir-se.

PRESTIGI I EXCLUSIVITAT

Sempre que l'ocupació 'en pantalla' ens ho permet separem els espots d'un mateix gremi. La poca saturació publicitària mitjançant la limitació de nombre d'anunciants i de diferents activitats n'afavoreix el màxim interès. Oferim també  la possibilitat de contractar exclusivitat total de marca o empresa en determinades sales (cost afegit). 

AMPLI TARGET

El cinema gaudeix de tota mena de grups d'edat i perfils de gent, no obstant això, el target al cinema pot variar segons la temporada, les estrenes i la promoció de determinades pel·lícules. És per això, que les nostres campanyes Premium (12 mesos) són les més atractives per gaudir d'un impacte el màxim d'eficient i regular durant tot l'any.

PROMOCIÓ A MIDA

T'oferim campanyes publicitàries a empreses, assessorant i planificant la producció i campanya, segons les teves necessitats. Tant si tens espot com si no, explica'ns el teu cas i et farem un estudi a mida amb la millor proposta segons les teves necessitats.

DES DE 1977

Pioners a Catalunya en exhibiciò publicitària al cinema, gaudim d'una trajectòria de quasi 50 anys. 

Els nostres clients a 'la gran pantalla' aquest 2024

Butacas Cine
TOP
Obrir chat
Neccessites ajuda?
Hola! En què et puc ajudar?