ESPOTS

LES NOSTRES CAMPANYES

CINEMES

ELS NOSTRES CINEMES

ESTRENES

PEL·LÍCULES DESTACADES

PREV
NEXT

Publicitat als CINEMES des de 1977

Des de 1977, a Pahissa Espai Cinema IMPULSEM la teva empresa mitjançant la PUBLICITAT als CINEMES amb passis d'espots 'en pantalla'. Confeccionem campanyes a mida per posicionar la teva marca ben lluny de la competència. Som PIONERS al sector, amb exclusivitat a les principals sales de catalunya i experts en planificació, distribució i gestió d'espais publicitaris al cinema en sales d'exhibició d'arreu del país. Si no tens espot audiovisual, t'oferim la possibilitat de realitzar-lo nosaltres, ja que disposem de productora pròpia amb quasi cinquanta anys d'experiència.

Els nostres clients a 'la gran pantalla' aquest 2024

PRÒXIMES ESTRENES

¿T'imagines la teva marca o negoci compartint-hi espai en pantalla?

IMPULSA EL TEU NEGOCI

Confeccionem campanyes a mida per posicionar la teva marca lluny de la competència. Si no tens espot audiovisual, t'oferim la possibilitat de realitzar-lo nosaltres, ja que disposem de productora pròpia amb quasi cinquanta anys d'experiència.

Estratègies en publicitat eficaces, que siguin atractives, sostenibles en el temps, i amb màxim impacte.

L'enregistrament i els diferents elements de producció, tècnics, materials i humans.

Espots corporatius i promocionals. Si cal també treballem animacions i infografies per integrar en els audiovisuals.

Amb músiques a mida, efectes de so i els millors locutors oferint un producte totalment acabat.

Masteritzem el producte audiovisual i elaborem els paquets d'arxius necessaris per a les característiques específiques de cada sala de cinema.

Som líders en publicitat local als cinemes de Catalunya des de 1977.

LA PUBLICITAT AL CINEMES

La publicitat al cinemes es caracteritza per gaudir d'unes condicions ambientals i tècniques úniques que permeten aconseguir impactes publicitaris de gran abast. El cinema és un espai màgic amb audiència de quasi totes les edats, captiva i expectant. Al cinema s'hi va intencionadament, amb interès, sense opció de 'zàping' i amb predisposició a divertir-se. L'espectacularitat del medi també és clau en l'èxit de les campanyes.

Les grans dimensions de la pantalla, els sistemes de projecció (4K/8K...) i l'àudio envoltant (DOLBY ATMOS), es modernitzen contínuament oferint una experiència inigualable. La poca saturació publicitària respecte a altres medis és inigualable ja que els espais d'anunciants en pantalla són molt limitats, cosa que n'afavoreix l'experiència per a l'espectador assolint uns índexs de notorietat i record molt elevats i transmetent molt eficaçment els missatges. La contractació d'espais publicitaris al cinema és flexible, permetent una excel·lent segmentació geogràfica. En termes econòmics, resulta assequible per a pràcticament qualsevol anunciant.

DESCOMPTES ESPECIALS PER A AGÈNCIES I PRODUCTORES

Els descomptes especials per a productores audiovisuals i agències de màrqueting poden variar en funció de diversos factors, com ara el tipus d'agència, el volum de negocis, la relació amb els proveïdors i altres consideracions. Des de 1977 col·laborem amb les agències més destacades del mitjà cinema, sempre amb el desig que el client final, l'anunciant, obtingui un producte d'alta qualitat i prestigi. Contacta amb nosaltres per a més informació.

Butacas Cine

SEGUEIX-NOS

Pahissa Espai Cinema és l'empresa líder en publicitat local des de 1977. Gestionem la projecció en qualsevol sala de cinema. Gaudim d'exclusivitat en les principals sales de cinema de Catalunya i també gestionem sales arreu d'España. Si desitges anunciar-te al cinema, estarem encantats d'ajudar-te i si no teniu espot, disposem de productora pròpia.

TOP
Obrir chat
Neccessites ajuda?
Hola! En què et puc ajudar?